молята количка Количка Количката е празна
Вход | Регистрация
Категории

Водорасли АФА-течност или АФА с мента

Стимулиране на творческите възможности и развиване на дясната хемисфера, т.е. артистичните и интуитивните способности.Стрес,учене, недоспиване, преумора.
АФА течност съдържа червени и черни боровинки.
Последните научни изследвания показват,че съдържат значително количество антиоксиданти и други фитонутриенти,които помагат за предпазване от сърдечни смущения.Съставките в черната боровинка подпомагат укрепването стените на кръвоносните съдове,спомагат за циркулацията и увеличение на кръвния поток.
Плодовете имат танини,които действат за затягане на стомаха и действат противовъзпалително.
Черните боровинки съдържат флавоиди,с антиоксидантно действие,които унищожават свободните радикали
Аква сорс водорасли течност подпомага бързото възстановяване след работа и преживени стресови ситуации,бременност и интензивни психични или физични натоварвания,а също след операции,счупвания и други травми.
Водораслите имат меки,клетъчни стени,което ги прави лесноусвоими,перфектно балансирана,
пълноценна храна,която подобрява лошото храносмилане,възстановява енергийните нива и ускорява метаболизма.
Този течен вариант на Кламатските водорасли е разработен специално за бебета и малки деца,всички,които по някаква причина не могат да приемат капсули.
Течните водорасли са "Бърза помощ за мозъка".
Подходящ продукт за всеки и всяка възраст:за бебета от 3-месечна възраст,подрастващи и възрастни,ученици и студенти,бременни и кърмачки,хора на умственния труд,работещи под напрежение и ежедневен стрес.
Употреба:
По 1 капкомер дневно/1 мл/ от течността 2 пъти дневно.Съдържанието се задържа за около минута под езика и после се пие чаша вода.

Освен досегашната формула на АкваСорс на течни водорасли от езерото Кламат, с екстракт от плодове от черна и червена боровинка, можем да ви предложим нов вариант на АФА с мента.
Ментата e всеизвестно лечебно растение с приятен аромат, който не можеш да сбъркаш с нищо. Ментолът – главната му съставка има охлаждащо, атибактериално и противопаразитно действие. От векове билката се използва при нарушено храносмилане, при простуда, за ободряване и освежаване. Ментата оказва спазмолитично действие, прилага се успешно при колики, метеоризъм и проблеми в храносмилателния тракт, специално при паразити. Африканските народи понасят по-добре сахарските горещини с дъхав ментов чай, защото той подобрява сърдечното и мозъчно кръвообръщение.
Съдържащите се в билката флаваноиди оказват стимулиращо действие върху черния дроб и жлъчната секреция. Други нейни химични съставки като токофероли, каротеноиди, холин, азулени правят ментата противовъзпалителното средство, спомагащо за излекуването на рани и язви.
Всеки може да открие сам своята причина да ползва ментовия вариант на Течни водорасли АФА, но може би най-важното в случая е, че извлекът по принцип действа успокояващо при психично напрежение, увеличава кръвоснабдяването, подобрява умствената концентрация и помага за съсредоточаване на вниманието.
Когато тези качества се съберат с всепризнатите способности на синьозелените кламатски водорасли АФА да подкрепят кръвообръщението, нервните клетки, мозъчните структури и изцяло обмяната на веществата с изключителния си биологичен потенциал, се получава още една стимулираща здравето и живота суперхрана. В този продукт безспорният й антиоксидантен потенциал се допълва с екстракт от черна и червена боровинка, и мента.
Като всяка суперхрана, и новият продукт на АкваСорс Течна АФА с ментов екстракт е алкално универсално средство за млади и стари, с предимството да се приема и усвоява лесно и бързо под езика, независимо от състоянието на стомашно-чревния тракт. Прекрасна храна за здравето на устната кухина и свежия дъх.Цена: 71.50 лв.


Поръчка
Добави броя


Защита на лични данни | Общи условия | Изработен от Сео и Уеб