молята количка Количка Количката е празна
Вход | Регистрация
Категории

Лайтън-Ъп 200гр._Нова формула

Продуктът Лайтън-Ъп! е съвременна храна,създадена да реши проблема с клетъчното гладуване.Изискванията към подобна авангардна храна"на бъдещето" са следните:
-Да има правилно съотношение между протеини,въглехидрати и мазнини.
-Протеините да са лесно смилаеми и да доставят на организма всички незаменими аминокиселини
-Да не съдържат захар,глутен и животински съставки,но да е достатъчно сладка,да се усвоява лесно и пълно.
-Да не съдържа консерванти,сгъстители,оцветители и др.примеси,за да е подходяща за хора с предразположение към алергия.
Лайтън-Ъп!Отговаря на всички тези изискванияТой е идеална храна за клетката и е особено подходящ за вегетарианци,диабетици,хора със заседнал начин на живот и умствено пренапрежение.
Тази храна е идеален заместител на обичайното хранене,способна да реши проблема с влошеното физическо състояние на повечето хора,породено от замърсяването на околната среда,некачествената"мъртва"храна,стреса и намаления имунитет.Продуктът може да се използва и за отслабване поради добавката на L-карнитин,лецитин,глюконаман,псилиум хуск,хром полиникотинат и храносмилателни ензими.
Съотношението между основните хранителни вещества в този продукт/белтъчини,мазнини,въглехидрати/определят поддържане на нужното равновесие между тъканните хормони/айказаноидите/,които контролират всички жизненоважни функции в тялото.
Когато говорим за пълен спектър хранителни вещества се подразбира включването във формулата на кламатското синьозелено водорасло Аfanizomenon Flos Aguae - накратко AFA. В една порция от продукта се съдържа 1 грам АкваСорс водорасли /равнява се на 2 - 3 капсули/. То се усвоява отлично от човешкия организъм и е пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и др. Даже малки количества AFA, прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Хора от целия свят редовно го включват в диетата си, за да си набавят онова, което обикновеното хранене не осигурява.
Продуктът Лайтъп-Ъп нова формула съдържа още :
Алфа - липоична киселина / витамин N/ - по своята същност представлява ензим , който играе значителна роля в енергообразуването в организма. Регулира липопротеиновата и въглехидратна обмяна. Действа благоприятно върху чернодробната функция и при отравяне. Тъй като е водно и мастно - разтворим антиоксидант, тя напълно предпазва клетката и клетъчнатата мембрана от увреждания, причинени от сводобни радикали. Намира приложение при атеросклероза, исхимична болест на сърцето, мозъчно- съдова болест, при вирусен хепатит, хроничен хепатит, цироза на черния дроб, диабетен полиневрит, интоксикация с тежки метали.
Коензим Q10 - основен компонент на всяка клетка, който осигурява енергия за нормалното протичане на метаболитните процеси и правилното функциониране на човешкия организъм. Дава енергия за правилното функциониране на сърдечния мускул, подпомага укрепването на имунната система и по-лесното преодоляване на стресовите ситуации. Съдейства за регулиране на кръвното налягане и кръвообращението, допринася за неутрализиране на вредното влияние на свободните радикали. Повишава жизнения тонус затова е прибавен къв новата формула на Лайтъп Ъп , необходим за всички след 35 годишна възраст, хора с виско кръвно и диабет.
Хром - микроминерал, жизненоважен за произвеждането на хормона инсулин в човешкото тяло. Хромът се включва с цел подпомагане както покачването на мускулна маса, така и топенето на мазнини. Когато се приема в достатъчни количества, той увеличава анаболния ефект на инсулина, като значително повишава скоростта на усвояване на глюкозата. Освен това хромът значително намалява холестерола в кръвта и понижава риска от атеросклероза (втвърдяване на кръвоносните съдове, предизвикано от холестерола). Той подпомага процеса на изгаряне на мазнини и важен за нормалната обмяна на въглехидрати, белтъчини и мазнини. Според последните изследвания хромът дори намялява апетита към сладко и забавя процеса на стареенето.
Органична киноа - едногодишното растение е с широки листа,на пръв поглед семената му приличат на пшеница или кускус, но са несравнимо по-пълноценна храна от тях. Отглежда се по склоновете на Андите, където я наричат дребен ориз, растението е култивирано от инките като в продължение на хилядолетия присъства задължително във всекидневното им меню. Семената на органичната киноа са богати на протеини. Освен чист белтък в тези малки зрънца се съдържат всичките 8 аминокиселини, необходими на тялото ни, както и въглехидрати, мазнини, някои витамини, минерали, желязо, калций и магнезий. Освен на белтъчини семената са ценен източник на скорбяла, захари, минерали, витамини, растителни влакна. Ето защо диетолозите ценят толкова много тази храна и я препоръчват на пациенти с храносмилателни проблеми, на малки деца и бременни. Киноа е отличен избор като част от диетата за отслабване.
Органични бадеми - богати на мазнини, белтъчини, желязо, калций и витамини от групата Е и В. Смятат се от години за храна, от която се пълнее, но проучванията сочат, че хората, които и включват ежедневно в менюто си, са с по - ниско тегло. Въпреки, че са богати на мазнини и са калорични, съдържанието на протеин и фибри подпомага да се чувства човек по - сит за дълго време. Поради тази причина умерената им косуманция по време на диета улеснява отслабването. Освен това приемани като част от една диета с ниско съдържание на наситени мазнини, бадемите допринасят за доброто здраве на сърцето чрез поддръжане на ниски нива на холестерола.
Сибирски жен - шен - оказва общоукрепващо, тонизиращо действие, активизира умствената и физическа работоспособност, повишава потентността, нормализира имунитета, повишава неспецифичната резистентност на организма и неговата съпротивляемост към неблагоприятните фактори на околната среда. Той е избрана билка от групата на адаптогените, с мек и сигурен ефект и проява на адаптогенни свойства съчетани с мощна природна подкрепа за активиране на собствените регенеративни и самовъзстановителни сили на организма. Сибирският жен- шен е много подходящ да се използва по време на менопаузата, когато жената често променя настронието си и проявява признаци на свръх чувствителност. Без значение какъв е специфичния проблем внася мощна природна подкрепа и е в основата на възстановяване на нарушените жизнени функции. Той е особено ценен за лесно приспособяване към различни промени в условията на живот, критични периоди, психически и физически натоварвания. Заради своето анти - стрес действие се включва във всеки режим за регулиране на теглото.
L - карнитин - азотна съставка, намираща се в скелетните мускули, сърцето, черния дроб и бъбреците. Л-карнитин е крайно необходим за производството на енергия и правилния метаболизъм на мазнините. Приемът на L - карнитин води до увеличена аеробна издръжливост и има гликоген-запазващо действие. Биохимичната роля на Л-карнитина е свързана с транспортирането на дълговерижните мастните киселини до митохондриите в клетките, където те биват окислявани и изгаряни за енергия, като по този начин се горят мазнини в цялото тяло. Освен в мастния метаболизъм,участва активно и във въглехидратния метаболизъм.Подходящ както за мъже,за жени, дори за деца и подрастващи, които искат да се отърват от излишните подкожни мазнини и килограми, за хора хипертоници, тъй като като хранителна добавка, карнитинът има заздравяващ ефект върху сърдечно съдовата система.
Ензими - важни за храносмилането, ролята им тук е да подсигурят лесното смилане и усвояване на важните хранителни вещества.
Глюкоманан - естествена 100% диетична целулоза, която не внася никакви калории в организма, тъй като не се абсорбира. Причините за включване на глюкоманан в храната най-чество са с цел предизвикване на чувство за ситост. Това се налага при диети бедни на храна със съдържание на фибри. Втората важна причина за вземане на глюкоманан е подобряване на усвояването на смляната храна. Това е и причината той да се влага в състава на здравословни храни от ново поколение. Липсата на целулоза в ежедневното хранене допринася за развиване на болести в храносмилателния тракт, какъвто е например ракът на дебелото черво. Целулозата подобрява движението и изчистването на червата. Глюкомананът свързва холестерола и го извлича от тялото преди да е попаднал в кръвта. В стомаха глюкомананът увеличава многократно обема си, в резултат на което се получава чувство на ситост и намалява желанието за консумиране на храна.
Новата подобрена формула на Лайтън ъп има добавени органична ечемична и пшенична трева във формата на прах,отличаващи се с тяхната алкална,протеинова,минерална,витаминна и антиоксидантна стойност.
Ползи при употреба на Lighten-up!
*лесно избавя от излишно тегло възрастни и деца, особено съчетан с лека диета;
*поддържа идеално тегло, осигурява всички необходими хранителни съставки;
*освобождава от излишни натрупвания след коктейли,семейни тържества и други подобни пиршества;
*предотвратява затлъстяването у хора, занимаващи се предимно с умствени дейности, при водещите заседнал живот, които повече карат кола, отколкото ходят пеша;
*освобождава от пристрастяване към сладко, шоколад и други калорични храни;
*намалява опасността от хипогликемия;
*укрепва жизнеността при хора с влошена способност за усвояване на храната, които същевременно имат наднормено тегло и страдат от усложнения;
*регулира кръвната захар и подобрява обмяната при диабет от втори тип, затлъстяване и повишен холестерол;
*отлична храна за походи, екскурзии и експедиции, която се приготвя бързо и лесно,а същевременно осигурява на организма всичко необходимо.
Lighten Up не съдържа глутен, захар, продукти от животински произход,консерванти като добавки от какъвто и да било тип. Подходящ за вегетарианци,диабетици, за хора възстановяващи се от заболяване или такива,които не могат да приемат твърда храна.
Употреба: ЗА приготвянето на вкусна напитка се смесва 20 грама/приблизително 2 пълни мерителни лъжици,по желание може и една лъжица / от продукта със сок или вода. Може да се разбива в кисело мляко или да се добавят пресни плодове на вкус. Използвайте миксер или пасатор за по - добър резултат. Ако до този момент не сте приемали водорасли, започнете с малка доза - половин или една мерителна лъжица всеки ден като в продължение на 5 - 10 дни постепенно увеличавате дозата и стигнете до 2-те мерителни лъжички.

* Много важно е да се пие 1,2 - 2,5 литра пречистена изворна вода дневно. Първите дни от употребата обикновено са съпроводени с повишена диуреза. Протеиновата напитка заменя едно основно хранене или закуска - според потребностите и може да се приема неограничено време.
Цена: 70.50 лв.


Поръчка
Добави броя


Защита на лични данни | Общи условия | Изработен от Сео и Уеб