молята количка Количка Количката е празна
Вход | Регистрация
Категории

Слънчева енергия-прах 25гр.

Природата е заложила храната от храносмилателната система до клетките да изминава дълъг и сложен път, по който някои ценни съставки се губят. Усвояването им зависи от много условия – ритъм на хранене, качество, количество и съчетаване на храните, апетит, състояние на зъбите, стомаха и червата, активност на ензимите, приемани медикаменти и т.н. С възрастта, както и при някои заболявания като например банални вирусни инфекции, способността за преработване и усвояване на някои храни се влошава. Това води до намаляване на силите, липса на енергия и по-трудно справяне с болестите. Може да се стигне до порочен кръг – лошото усвояване влошава болестта, а тя влошава още повече усвояването.
Обаче има и друга възможност за усвояване на храната, която никак не е за подценяване: инстантното (мигновено) хранене. Instant Nutrition (Мигновени храни) са прахообразни храни с мигновено действие. Съставките им се абсорбират лесно от лигавицата на устата и почти веднага навлизат в кръвообръщението. Поставят се под езика като изоболието от кръвоносни съдове там улеснява в максимална степен усвояването на хранителни вещества. Ползата от тях се проявява по-бързо и от по-малки количества в сравнение с подобни храни, които се поглъщат, за да се усвоят от червата. Големи предимства на мигновените храни са моментален ефект, пълно усвояване и икономичност. Бързината на постъпването им в организма може да се сравни с тази при венозно инжектиране. При хора с проблеми в храносмилането този алтернативен път на усвояване е много добър вариант. От друга страна, понякога за всеки човек е много важно да внесе в кръвта си определени вещества много бързо, но това не може да стане по традицианния начин, защото стомахът му е пълен или има храносмилателни и други проблеми : лечебно гладуване, след операции и т.н.). Освен това от червата храната отива в черния дроб и едва след това в кръвта, а това не винаги е най-доброто. В тези и много други случаи, а също така и при напълно здрави хора в ежедневието, при спазване на диети или просто когато искаме да дадем почивка на червата си, на помощ идват инстантните (мигновено усвоими) храни.
Такива храни се консумират от хиляди потребители в повече от 20 държави. В България AquaSource е единствената фирма, която ги предлага. Качеството им е високо, а отзивите на много доволни потребители и на лекарите, които работят с тях, са твърде положителни.
Производството на мигновени храни не е толкова просто. За да се получи максимална ефективност е необходимо да се спазят редица изисквания: минимален размер на частиците, определено pH, липоразтворимост и т.н.
По своята същност продуктът Sun Power (Слънчева енергия) представлява универсалната клетъчна храна Зелена енергия в прахообразна мигновена форма и като такава съдържа водорасли АФА и Спирулина, органична люцерна и други полезни растителни съставки в безглутенова основа от оризово брашно с добавен витамин С. Формулата на продукта предлага богато комбинация от витамини, минерали и микроелементи, необходими за оптималното функциониране на човешкия организъм. Основна съставка в продукта са водораслите - най-добрата храна – чиста, лесно усвоима, пълноценна, богата на ензими, пълна с енергия и способна при редовна употреба да регенерира, пречисти и укрепи дори и най-отпадналия организъм. В допълнение към тях е включен и витамин С, който подпомага борбата със сводобните радакали.
Слънчева енергия не се гълта, а се държи в устата до разтопяване. Усвоява се за секунди и преминава направо в кръвта. Заобикалянето на стомаха, червата и черния дроб ускорява ефекта и дава възможност да се постигнат добри резултати с много по-малки дози.
Sun Power помага на тези, които имат неотложна работа, а не им стигат силите. Влива енергия и дава възможност да се издържи по-дълго без сън и почивка при физическо и нервно-психическо натоварване. Ободрява по-добре от кафето, но без неговите странични действия.
Sun Power активира имунитета и пресича започващи настинки и остри вирусни и бактериални инфекции. Отразява се много добре на общото състояние, а ако болестта е напреднала, помага за бързо възстановяване.
Незаменим е когато храносмилането не е в ред, а пък човек незабавно се нуждае от сили – в хода на раждането, след хирургични операции, при разстройство, липса на апетит, висока температура и т.н. Много добре се отразява при постене, лечебно гладуване и диети за отслабване.
Употреба: Sun Power е удобен за употреба и лесно се дозира с приложената мерителна лъжичка. Приема се 2х1 мл на ден (2х1 мерителна лъжичка), поставя се под езика за 20 - 50 секунди до пълно разтопяване, при нужда по 1 мл на всеки 30-60 мин. Не може да се предозира и е напълно безопасен за употреба и от деца.


Цена: 31.50 лв.


Поръчка
Добави броя


Защита на лични данни | Общи условия | Изработен от Сео и Уеб