молята количка Количка Количката е празна
Вход | Регистрация
Категории

Клетъчна енергия-прах 25гр.

Природата е заложила храната от храносмилателната система до клетките да изминава дълъг и сложен път, по който някои ценни съставки се губят. Усвояването им зависи от много условия – ритъм на хранене, качество, количество и съчетаване на храните, апетит, състояние на зъбите, стомаха и червата, активност на ензимите, приемани медикаменти и т.н.С възрастта, както и при някои заболявания като например банални вирусни инфекции, способността за преработване и усвояване на някои храни се влошава. Това води до намаляване на силите, липса на енергия и по-трудно справяне с болестите. Може да се стигне до порочен кръг – лошото усвояване влошава болестта, а тя влошава още повече усвояването. Обаче има и друга възможност за усвояване на храната, която никак не е за подценяване: инстантното (мигновено) хранене. Instant Nutrition (Мигновени храни) са прахообразни храни с мигновено действие. Съставките им се абсорбират лесно от лигавицата на устата и почти веднага навлизат в кръвообращението.Поставят се под езика,където изобилието от кръвоносни съдове там улеснява в максимална степен усвояването на хранителни вещества. Ползата от тях се проявява по-бързо и от по-малки количества в сравнение с подобни храни, които се поглъщат, за да се усвоят от червата.Големи предимства на мигновените храни са моментален ефект, пълно усвояване и икономичност. Бързината на постъпването им в организма може да се сравни с тази при венозно инжектиране. При хора с проблеми в храносмилането този алтернативен път на усвояване е много добър вариант. От друга страна, понякога за всеки човек е много важно да внесе в кръвта си определени вещества много бързо, но това не може да стане по традиционния начин, защото стомахът му е пълен или има храносмилателни и други проблеми : лечебно гладуване, след операции и т.н. Освен това от червата храната отива в черния дроб и едва след това в кръвта, а това не винаги е най-доброто решение на проблема. В тези и много други случаи, а също така и при напълно здрави хора в ежедневието, при спазване на диети или просто когато искаме да дадем почивка на червата си, на помощ идват инстантните (мигновени) храни. Такива храни се консумират от хиляди потребители в повече от 20 държави. В България AquaSource е единствената фирма, която ги предлага. Качеството им е високо, а отзивите на много доволни потребители и на лекарите, които работят с тях, са твърде положителни.
Производството на мигновени храни не е толкова просто. За да се получи максимална ефективност е необходимо да се спазят редица изисквания: минимален размер на частиците, определено pH, липоразтворимост и т.н.
Продуктът Сеll Роwer на фирма AquaSource или Клетъчна Енергия съдържа Коензим Q10 и водорасли АФА, които осигуряват витамини, минерали, протеини и ензими, в безглутенова основа от оризово брашно и витамин С с добавени изсушени зеленчуци - цвекло, моркови, аспержи и спанак. Коензим Q10 е нормална съставка на човешкия организъм. Синтезира се в черния дроб на всички бозайници и голяма част от гръбначните животни, открива се и в растенията, но в незначителни количества. По същество Co Q10 е мастно разтворим витамин и се резорбира в тънките черва под формата на водно разтворими мицели заедно с другите мастно разтворими витамини и хранителни мазнини. Намаляването на Co Q10 с 25% в кръвта на човек води до възникването на различни заболявания, а концентрация под 50% е недопустима, защото води до смърт . Доказано е, че започва да снижава нивата си след 25- 30 годишна възраст на индивида. Над 50-годишна възраст вече е наличен понижен синтез, чието ниво е строго индивидуално. Следователно намалява съществено ефективността на имунната система. Понижена е резистентността към различни заболявания с инфекциозен и не инфекциозен характер, понижен е противотуморният имунитет. Промените са закономерен резултат от процеса на стареене. Не съществува диета, която да осигури достатъчен внос на Коензим Q10. В най-големи количества той се открива в храните с животински произход – меса, черен дроб, риба, но концентрациите са много ниски, което означава консумацията на огромни и непосилни за храносмилателната система количества. Това налага допълнвителен прием на Коензим Q10 в подходяща форма. В Япония той се се използва предимно за лечение на сърдечни заболявания и хипертония, но се дава и за укрепване на имунната система, за защита на лигавицата на стомаха и дванайсетопръстника, ускоряване зарастването на язвените лезии. Има доказан положителен ефект при алергии, астма и заболявания на дихателната система. Добри резултати са постигнати при забавяне процесите на стареене, лечение на затлъстяване, кандидози , пародонтоза, диабет.
Мигновената храна Клетъчна енергия има приятен портокалов аромат,леко кисел вкус и не съдържа добавени захари или изкуствени подсладители.По същество продуктът КоензимQ10 с водорасли на фирма Аква Сорс представлява инстантната храна Сеll Роwer. Предимствата на клетъчната храна пред тази на капсули са следните :
*Много бързо зареждане с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки са на разположение на клетките, най-подходящ в случаи, когато бързината на ефекта е от значение.
*При спорт, туризъм и състезания осигурява бърз прилив на сили
*При грип и настинки (заедно със Sun Power) дава бърз подтик на имунната система да се справи с микробите.
*Преди и след операции подкрепя сърцето и имунната система и намалява риска от усложнения.
Употреба: Вземайте по 1 равна мерителна лъжичка два пъти дневно като поддържаща доза или три пъти дневно при необходимост. Задържайте под езика около 30 – 60 секунди за постигане на максимални резултати.
Моят опит:Бърз и естествен източник за зареждане на организма с енергия.Осигурява добра основа за повишена жизненост в този силно динамичен свят.

Цена: 39.00 лв.


Поръчка
Добави броя


Защита на лични данни | Общи условия | Изработен от Сео и Уеб