молята количка Количка Количката е празна
Вход | Регистрация
Категории

Супер Антиоксидант с пикногенол 60 капсули

Антиоксидантите са вещества с жизнено важно значение в днешния замърсен,задъхан свят.Много учени вярват,че редовното им приемане може да удължи живота и да го подобри качествено.Това се дължи на способността им да неутрализират свободните радикали/силно реактивни молекули,които циркулират в тялото и увреждат структурата и функциите на живите клетки/.Резултатът от натрупването на свободни радикали е верижно клетъчно увреждане,кoето води до дегенерация,състаряване и даже рак.Супер Антиоксидант на AguaSource е наистина уникален хранителен продукт, осигуряващ оптимално клетъчно хранене, с антиоксидантен, регенеративен и широкоспектърен възстановителен ефект. В една капсула се съдържат: AquaSource водорасли, дуналиела салина, пикногенол, гинко билоба, натурален витамин Е, пшеничени кълнове, млечен бодил, зелен чай, екстракт от червена боровинка. Създателите на продукта са вложили истински талант и задълбочени познания за синергичния принцип на действие на антиоксидантните хранителни добавки и в резултат на това е сътворена най-мощната, специфична антиоксидантна комбинация на света в момента. От биохимична гледна точка, всяка една от съставките има свой собствен благотворен ефект върху организма, който многократно се мултиплицира от хармоничното съчетание на всички компоненти помежду им. Възможно е приемането на изброените съставки и поотделно, но се препоръчва употребата на комбинацията, защото с по-малки дози се постига по-добър ефект.
Пикногенолът е мощен неутрализатор на свободните радикали, за които днес е добре известно, че предизвикват увреждания в организма, водещи до над 50 болестни състояния, между които ускоряване процеса на стареене, рак, сърдечни заболявания и артрит.
•Пикногенолът е 50 пъти по-мощен от витамин Е и 20 пъти по-мощен от витамин С, изключетилно ефективен като антиоксидант.
•Пикногенолът може лесно да премине кръвно-мозъчната бариера, за да осигури антиоксидантна защита на тъканите на централната нервна система. Това е предимството му пред останалите известни антиоксиданти.
•Пикногенолът възпрепятства болестните сърдечно-съдови процеси, които са нормални реакции в процеса на стареене или преждевременно предизвикани от стреса и стила на живот.
* Пикногенолът има особено силно действие върху пропускливите капиляри. Той усилва активността на витамин С в мембраните на капилярните стени и укрепва колагена в капилярите. Нещо повече, някои негови съставки демонстрират антивирусни и противовъзпалителни ефекти, антимутагенен потенциал и защитно действие върху човешката кожа срещу вредите от ултравиолетовата радиация. Употребата на Пикногенол при хора показа благотворно действие върху здравето и намаляване на риска от над 50 заболявания, свързани с ефекта от свободните радикали, в това число:
*Предпазване от сърдечносъдова дегенерация и заболявания;
*Регенериране и предотвратяване образуването на пропускливи капиляри;
*Укрепване на капилярите, артериите и вените;
*Подобряване на кръвообращението и жизнеността на клетките;
*Забавяне процесите на стареене и подобряване на гладкостта и еластичността на кожата;
*Подобряване на зрението;
*Стимулиране на имунната реакция и намаляване на възпалението при артрит.
Гинко билоба укрепва клетъчните мембрани и съединителната тъкан, затова капилярите и еритроцитите стават по-здрави и еластични. Така се подобрява микроциркулацията в мозъка, крайниците и навсякъде, където капилярите са особено тесни, притиснати или извити, напр. в очите, вътрешното ухо, увредени участъци от мозъка и сърцето и т.н. Използва се за профилактика и лечение на недостатъчност на мозъчното и периферното кръвообращение, смущения в концентрацията и паметта, разсеяност, обърканост, световъртеж, замаяност, липса на енергия, лесна уморяемост, депресия, старческа деменция,шум в ушите, мигрена, астма, атеросклероза, главоболие и много други. Може да подобри състоянието на хора с инсулт и инфаркт, ангина пекторис, диабетна микроангиопатия, синдром на Рейно, болест на Алцхаймер
Зелен чай: Съдържа четири пъти повече витамин С от портокалите, като активността на последния е усилена от наличието и на един друг витамин - Р, по чието съдържание зеленият чай няма конкуренция. Влиянието на витамин Р е насочено към укрепване стените на капилярите, намаляване на тяхната крехкост и разрушаването им, особено при по-възрастните хора.Зеленият чай подпомага изхвърлянето на тежките метали от човешкото тяло - едно безценно свойство, от което можем да се възползваме в съвременната замърсена среда на живот.
Той се препоръчва и на пушачите, тъй като спомага за постепенното изхвърляне от организма на натрупаните при тютюнопушенето вредни вещества.
Млечен бодил: съдържа силимарин, който подобрява способността на черния дроб да пречиства кръвта и го предпазва от вредното действие на лекарства, алкохол, микроби и токсини. Използва се за профилактика и лечение на хепатит, цироза и други чернодробни болести. Черният дроб като най-важна химична лаборатория в организма, особено ако е претоварен, се нуждае от специализирани добавки (хепатопротектори).
Червените боровинки са добре познати като едни от най-богатите на хранителни вещества плодове. Последни научни изследвания показват, че съдържат значително количество антиоксиданти и други фитонутриенти (естествено добити растителни съставки, които имат здравословни ефекти върху организма), които могат да подпомогнат предпазването от сърдечни смущения и други
Дуналиела салина - втората част от името на едноклетъчното водорасло Дуналиела - салина - отразява неговата подчертана соленолюбивост. Дуналиела се развива бурно в най-солените водни басейни в света и произвежда червен пигмент. Последният е източник на бета-каротин - силен антиоксидант и предшественик на витамин А в човешкия организъм. Витамин А е необходим спътник в профилактиката и лечението на кожните, очните и сърдечно-съдовите страдания
Житни зародиши: от екологично чисто жито, богати на фитохормони, ензими, витамини, протеини и естествени антиоксиданти. Житните кълнове се отглеждат на 1600 м надморска височина в скалистите планини в Колорадо. Те са фитохимично богати, ензимно активни и са с високо съдържание на витамини и минерали. Притежават следните характеристики,които въздействат положително върху човешкия организъм:повишени антиоксидантни ензими и пречистващи характеристики, отличен източник на витамините С и Е и на протеин, високо съдържание на каротин.
Витамин Е - силен антиоксидант, предпазващ липидите (мазнини) от окисление. Тъй като клетъчните мембрани се състоят от липиди, той предотвратява разрушаването им от свободните радикали. Витамин Е подобрява усвояването на кислорода, усилва имунната реакция, играе важна роля в превенцията на катаракта, причинена от въздействието на свободните радикали, намалява риска от коронарни заболявания.
Тялото има собствени антиоксиданти, но те не винаги са в състояние да се справят с обременената околна среда и с непрекъснато увеличаващите се негативни фактори. Основните източници на свободни радикали са слънцето (озоновата дупка), екологичното замърсяване, пушенето, химио- и лъчетерапията, летенето със самолет, силният стрес и др.Суперантиокс защитава всички клетки от дегенерация и се препоръчва при:
- активни или пасивни пушачи;
- работа и живот в замърсена среда, автомобилни газове и пр.;
- излагане на химикали, токсини, радиация;
- прекомерно излагане на слънце (почивка на море и планина);
- негативни ефекти от претоварване и преумора на ума и тялото;
- повишен риск от сърдечно-съдови, чернодробни, дегенеративни и ракови заболявания;
- профилактично с цел забавяне на стареенето и поддържане на здравето след 40 г.;
- в първото тримесечие на бременността (намалява опасността от вродени аномалии);
- за млада, здрава, еластична и добре изглеждаща кожа и за намаляване на бръчките;
- за предпазване от разширени вени и хемороиди, забавяне на развитието им, ако са се появили.
При алергии Супер Антиоксидант е изключително ефективен, безопасен и по-евтин от повечето синтетични лекарства.Пикногенолът и другите му съставки предотвратяват освобождаването на хистамин и така облекчават сенна хрема, астма и други алергични заболявания.
Надежда за болните от множествена склероза -МS: Пикногенолът намалява увреждането на мозъка от свободни радикали, подобрява кръвооросяването и устойчивостта му към хипоксия, укрепва кръвоносните съдове и намалява възпалението. Заздравява кръвно-ликворната бариера и намалява преминаването на левкоцити и антитела в мозъчната тъкан. Това води до намаляване на автоимунните процеси – един основен механизъм на увреждане при множествна склероза. Комбинанията от суперантиоксидант, AFA и ЕМК намалява пораженията от болестта, подобрява храненето на мозъчните клетки и възстановя функциите им. Голямо предимство е безвредността и многобройните други полезни ефекти върху организма като цяло.
Нарушена концентрация и свръхактивност при децата: Пикногенолът неутрализира свободните радикали още в кръвта, преди да атакуват, раздразнят и възпалят клетките на нервната система. Така се постига общ успокояващ ефект, увеличено внимание и умствено съсредоточаване, намалена агресивност и импулсивност в поведението, повишен контрол върху собствените мисли, подобряване на дисциплината, изпълнителността и оценките в училище,отношенията с околните, сътрудничеството с учители и родители.
Никой не е напълно здрав и всеки има нужда от подпомагане на едни или други функции – ето защо един широкоспектърен продукт с универсално действие е за предпочитане, особено ако човек не обръща специално внимание на начина си на живот и хранене. Още повече, че всички тези съставки не са само с антиоксидантно действие – те са билки с мощен профилактичен и регенеративен ефект, който се дължи на най-различни механизми на действие и е патентован от самата Природа.
Употреба: Профилактика - 2 - 3 капсули дневно, при деца до 12 години по 1 капсула дневно, при възстанованяве и /или съпътстващо лечение от 4 до 8 капсули дневно.
Моят опит:Суперантиоксидант с пикногенол ми помогна да избегна страданията и забравя диагнозата си:пиелонефрит с нефролитиаза.
За мен този продукт е уникален .

Цена: 82.50 лв.


Поръчка
Добави броя


Защита на лични данни | Общи условия | Изработен от Сео и Уеб