молята количка Количка Количката е празна
Вход | Регистрация
Категории

Коензим Q10 с хром и водорасли 30 капсули

Коензим Q10 е едно от най-забележителните открития през последните няколко десетилетия.Този ензимен ко-фактор се намира в мембраната на митохондриите-"енергийните генератори" на всяка клетка на тялото и отговаря за произвеждането на над 90% от цялата клетъчна енергия.Без наличието на достатъчно количество CoQ10 не може да се синтезира аденозинтрифосфат/АТФ/-една богата на енергия молекула,която отдавайки тази енергия в хода на метоаболитните процеси,обезпечава тяхното оптимално протичане.Ние ежедневно изразходваме огромни количества АТФ,които при дефицит на CoQ10 не могат да се възстановят.
Благотворните ефекти на CoQ10 са много:
заздравява сърдечната мускулатура,увеличава работоспособността,подобрява възпалените венци,укрепва имунната система,повишава мъжката потентност,удължава живота.Има и антиоксидантно действие.
През първата част от живота ни черния дроб извлича и синтезира CoQ10 от всяка храна.Източници на CoQ10 са месото,рибата,зърнените храни,ядките,тъмно зелените зеленчуци/спанак,броколи/,синьозелените водорасли,соевото,сусамовото и др.полиненаситени растителни масла.
Човешкият организъм съхранява резервни количества от CoQ10 там,където те са нужни.Главните депа са в: сърцето,черния дроб и имунната система.С възрастта CoQ10 в клетките намалява,а повечето хора от 35-40 години имат дефицит/проявите му са липса на енергия,нежелания за физически усилия,по-често боледуване от вирусни инфекции през зимата,кървене на венците,спадане на либидото и потентността и общо намаление на жизнеността/.Това се дължи на отслабване на някои функции на черния дроб, неподходящо хранене, физически натоварвания, по-продължителни или изтощителни болести, инфекции и стрес. При хора с наднормено тегло този дефицит може да достигне до 50%. Добавянето на CoQ10 в тези случаи подобрява метаболизма и помага за намаляване на теглото. Особено големи са нуждите от CoQ10 в мускулатурата, включително сърдечния мускул. Сърцето първо усеща липсата му и първо подобрява дейността си при добавянето му към храната. Доказана е връзката между ниското ниво на CoQ10 и сърдечно-съдовите заболявания – гръдна жаба, кардиомиопатия, пролапс на митралните платна и хипертония. Някои форми на сърдечна недостатъчност могат да бъдат напълно компенсирани без никакви лекарства, само чрез CoQ10. Затова го наричат "чудото на сърцето".
Благотворният ефект на този продукт върху имунната система обуславя и неговите противоракови свойства. Животът на болни от рак (на простатата, гърдата, дебелото черво) пациенти, които приемат CoQ10, може да бъде удължен с пет до петнайсет години, а при някои от тях дори да се стигне до пълна ремисия, особено ако CoQ10 се взема в по-големи дози (около 100 мг) и се комбинира с водорасли, ЕМК, бета-каротин, вит. C, вит. E и селен.
Хром полиникотинат е другата съставка в този продукт на Agua Source. Независимо дали сте бягали маратон или сте имали тежък ден в работата, именно хромът помага за поддържане на енергията ви. Без него кръвната ви захар не може да се поддържа на подходящото ниво. Когато тя се покачи, се получава диабет, а ако е ниска - хипогликемия. Регулирането й става от хормоните инсулин, глюкагон и др. Тривалентният хром има отношение към действието на инсулина. Липсата на този жизненно важен и твърде често дефицитен елемент не позволява на тялото да използва за енергия глюкозата, и то започва да произвежда енергия от разграждане на масти. Това води до повишаване на холестерола и натрупването му в съдовете, което намалява тяхната проходимост.Има и други връзки между хрома и инсулина. Лекарите говорят за т.нар. синдром Х, състоящ се от четири болести: диабет от втори тип (или инсулинова резистентност), затлъстяване, високо кръвно налягане и висок холестерол. Синдромът Х е налице при проблеми с инсулина, а те на свой ред са свързани с недостиг на хром. Ефикасен начин да се лекува този синдром е да се приема хром, свързан с ниацин под формата на хром-полиникотинат. Никотиновата киселина действа съдоразширяващо и подобрява кръвообращението. Това спомага за по-добро проникване на препарата в тъканите.
Продуктът Коензим с хром и водорасли на Аква сорс се препоръчва при:
*Всякакви проблеми с двигателната,сърдечно-съдовата и нервната система;
* При диабет от първи и особено от втори тип;
*Парадонтоза и кървене на венците;
*Всички хора по време на вирусни епидемии;
*Артрозни заболявания, дискови хернии и невралгии;
*Всички с високо кръвно налягане;
*Всички хора след 30 годишна възраст;
*Хора, склонни към напълняване;
*При преждевременно остаряване;
*Активни спортисти за подобряване на постиженията,
*Хронична умора, недоспиване, преумора след работа, стрес и др.;
*Мъже с намалена подвижност на сперматозоидите, импотентност и други сексуални проблеми;
*Всички, които искат да имат много повече енергия и да живеят по-дълго.
Употреба: 1 капсула дневно по време на хранене. При необходимост капсулите могат да се увеличат на 2 - 3 дневно.

Цена: 78.85 лв.


Поръчка
Добави броя


Защита на лични данни | Общи условия | Изработен от Сео и Уеб