молята количка Количка Количката е празна
Вход | Регистрация
Категории

Политика за защита на лични данни

Уебсайтът: www.vodorasli.net е собственост на Желка Тодорова– независим дистрибутор на Аквасорс ЕООД. Мобилен: +359-897-887-400, email:jelka_todorova@abv.bg Информацията, която попълвате по време на поръчка се използва само за нуждите на поръчката и доставката. Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди АД. Всички доставки се изпълняват директно от АкваСорс и плащането, което Вие правите, също се приема директно от АкваСорс. Фирмата, от своя страна, гарантира за качеството и количеството на продуктите. Плащането става на куриера или по банковата сметка на АкваСорс, за което ще получите данъчна фактура, издадена от Аквасорс ЕООД, дружество, регистрирано в България с ЕИК: 130 500 368, адрес на регистрация: София 1404, ул. Костенски водопад 47, вх. А. АкваСорс ЕООД е дъщерно дружество, собственост на AquaSource Algae Group Plc. Аквасорс ЕООД е дружество, регистрирано по Закона за защита на личните данни и като такова има правото да ги съхранява и обработва и се обвързва със: • Събиране и обработване на лични данни или информация, съставляваща в голяма степен лични данни; • Осигуряване на точни и когато е необходимо – актуализирани лични данни; • Да съхранява личните данни само за една или повече законни цели; • Да не използва или разкрива лични данни по какъвто и да било незаконосъобразен начин; • Да осигурява точни лични данни, според съответното предназначение, без да злоупотребява с обема на предоставената за целта информация; • Да не задържа лични данни за по-дълъг от необходимото период, във връзка с определеното законосъобразно предназначение; • Да предприема необходимите мерки за сигурност срещу непозволен достъп или промени, разкриване или унищожаване на лични данни, както и срещу случайната им загуба или унищожаване. Събраните от vodorasli.net лични данни, които изискваме в процеса на покупка, ще бъдат използвани единствено и само във връзка с обслужването Ви като клиент и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин при наличие на промоции, като по всяко време можете да се отпишете от получаването му. Потребителският акаунт на всеки потребител може да бъде изтрит от базата данни www.vodorasli.net, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при писмено изпратено желание от страна на потребителя на имейл: jelka_todorova@abv.bg. Тези данни по никакъв начин няма да се предоставят на трети лица, единствено и само на АкваСорс ЕООД с цел изпълнение на поръчката Ви. Информация за поверителността на Аквасорс ЕООД може да прочетете на адрес: http://aquasourcebg.com/shop/bg/confidentiality_policy.html Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите: http://aquasourcebg.com/shop/bg/conditions.html Информация за поверителността на Спиди може да прочетете на адрес: https://www.speedy.bg/bg/gdpr

Защита на лични данни | Общи условия | Изработен от Сео и Уеб