молята количка Количка Количката е празна
Вход | Регистрация
Категории

Aqua Source е създадена от Робърт Дейвидсън и Дейвид Хауъл, водещи хомеопати, които практикуват и преподават във Великобритания. За по-малко от две години Aqua Source става лидер сред британските компании, които произвеждат натурални храни и работят активно в областта на новата вълна в съвременното здравословно хранене, базираща се на продукти от естествени растителни съставки. Растежът на компанията е тясно свързан с едно ново откритие - синьо-зелените водорасли от езерото Кламат, един забележителен природен организъм. Продуктите на Aqua Source са създадени на основата на тази изключително ефикасна "суперхрана".

Продуктите на Aqua Source се разпространяват в Европа чрез мрежа от над 40 000 независими дистрибутори, регистрирани в офисите на фирмата във Великобритания, Финландия, Гърция, България, Швеция, Хърватска, Естония и Русия.
Продуктите се произвеждат основно във Великобритания.

 За 15 години фирмата вече разполага с офиси в няколко страни по света – Англия, Финландия, Швеция, Кипър, Австралия, България, Хърватска, Естония, Гърция, Македония, Русия. Аквасорс е на българския пазар от 1996 г. и е член на БАДП (Българска асоциация за директни продажби). Качеството на продуктите е спечелило международно признание в редица страни и е сертифицирано от редица организации – “The Vegan Society“, “БАДП“, “HFMA“, “GM FREE“, “Българско министрерство на здравеопазването” и национална лаборатория “Допинг контрол

"Всяко вещество, съдържащо се в храната на човека, въздейства върху тялото му и го променя по някакъв начин, и тези промени в крайна сметка определят дали човекът ще е здрав, дали ще боледува или ще надмогне болестта."
Хипократ

Това е храната на живота!

Защита на лични данни | Общи условия | Изработен от Сео и Уеб