молята количка Количка Количката е празна
Вход | Регистрация
Категории

БИЗНЕСЪТ НА 21 ВЕК

При създаването на AquaSource преди повече от 15 години, основателите й са имали желанието да предоставят на всеки възможността да се наслаждава на по-добро здраве с помощта на превъзходни хранителни добавки. Днес продуктите на AquaSource се използват от хора по целия свят, защото се славят с невероятните си резултати. Но това е само част от историята.

Едновременно с нестихващата страст към обновяване на продуктите и повишаване на качеството им, AquaSource от самото си начало се стреми да осигури на всички свои независими дистрибутори възможности за успех. ЕВРО БИЗНЕС ПРОГРАМАТА е постижение в системите за възнаграждение. Тя предлага щедри условия, комбинирайки въодушевлението от възможността за ново начало със стабилността на компания, награждавана и регистрирана на фондовата борса (OFEX).

“Човешкият франчайзинг” е определян като възможност, дистрибуторите да закупят правото да управляват свой собствен бизнес, но с подкрепата на изчерпателния начален пакет, което е общото с франчайзинга. Тук включваме също и личната подкрепа и обучения.

В AquaSource успехът Ви зависи от помощта, която оказвате на другите да успеят. Евро Бизнес Програмата на AquaSource е разработена да Ви ръководи в кариерата и винаги се стреми да предложи печеливш вариант едновремено за дистрибуторите и техните спонсори, да осигури нужната лична подкрепа за дистрибуторите от страна на техните спонсори и справедливо възнаграждава усилията им в тази насока. Има три начина да се печели с AquaSource:

1. Печалба от директни продажби. Дистрибуторите могат да спечелят веднага като закупят продукти от AquaSource, ползвайки щедра отстъпка и продавайки ги с печалба. Много хора стават дистрибутори само защото харесват нашите продукти. Клиентите обичат да пазаруват от хора, които познават и на които вярват. Дистрибуторите на AquaSource могат да предложат персонално обслужване. Те управляват своя бизнес, подкрепяни от международна компания. Няма изискване за минимален обем на поръчки.

2. Комисиони от лични поръчки. С нарастването на месечните поръчки на дистрибуторите и постигане на определени цели, дистрибуторите получават следните титли: Дистрибутор 1*, Дистрибутор 2*, Дистрибутор 3*, Директор. С постигането на всяко ниво, AquaSource Ви изплаща увеличаващ се процент от Вашите месечни поръчки, като отстъпка. Всички дистрибутори могат да изберат да спонсорират други хора по същия начин, по който сте спонсориран Вие самият. Дистрибуторите ще получават по-големи отстъпки от своите лични поръчки и ще се квалифицират като Директори по-бързо като работят с другите.

3. Доходи от изграждане на бизнес с хора. Дистрибуторите могат да получат и комисиона върху поръчките, направени от дистрибуторите в тяхната организация. В зависимост от целите на дистрибутора, а също така от времето и енергията, които той инвестира, може да продължи да развива бизнеса си и да постига нивата Директор 1*, Директор 2* и Директор 3*. Това може да бъде постигнато, ако дистрибутора продължава да работи с дистрибуторите от своята организация, за да ги издигне до ниво Директор. Директорите от 1* до 3* получават месечни директорски бонуси, които са процент от поръчките на Директорите от тяхната организация.

Лидерство. За тези, които търсят предизвикателства и възможности за по-високи доходи сега и в бъдеще, AquaSource предлага отлични възможности за личностно развитие и реален опит за управление на собствен международен бизнес. И всичко това без финансовия риск на първоначалната инвестиция, която обикновено се изисква за стартиране на бизнес. Най-високите възнаграждения са запазени за Екзекутивните Директори, които получават забележителни доходи от увеличения директорски бонус и най-големият плащан досега бонус - Безкраен бонус.

Възможността да се спонсорират дистрибутори във всички страни, в които AquaSource има офиси, е достъпна за всички дистрибутори. В Евро Бизнес Програмата са направени някои промени за приспособяването и към местните икономически и културни различия, за които трябва да сте осведомени преди да спонсорирате дистрибутори в друга държава, защото това може да се отрази на комисионата, която получавате от тези дистрибутори. За повече подробности можете да се обърнете към местния офис на AquaSource.

Следващите страници са подробно описание на начините да се получават комисиони като дистрибутор на AquaSource. В края е приложена обобщаваща таблица и речник на термините. За информация относно продуктите на AquaSource и как да започнете, се свържете с наш дистрибутор или посетете нашата интернет страница www.aquasource.net

 

 

ЕВРО БИЗНЕС ПРОГРАМА

път към успеха с АкваСорс

ОТ НЕЗАВИСИМ ДИСТРИБУТОР ДО ДИРЕКТОР

 


Започването на кариера с AquaSource не крие никакви рискове. Това е първата компанията, която предлага франчайзингова система, основана на хората, а не на традиционния бизнес формат. Франчайзинг за всеки внася най-доброто от директните продажби и франчайзинговите системи в иновационни бизнес платформи, които всеки може да следва и да постигне успех.

Това е бизнес възможност, основаваща се на натурални продукти, притежаващи изразени здравословни свойства. Ще искате да взимате продуктите всеки ден и ще ви бъде лесно да ги препоръчвате на други хора. AquaSource е горда да заяви, че притежава най-високата степен на повтаряемост на поръчките в тази индустрия.

Франчайзинговата възможност е гъвкава към настоящия ви начин на живот и изисква минимална начална инвестиция. Финансовите възнаграждения са значителни, а нашият план за придобиване на акции осигурява на AquaSource най-привлекателната финансова възможност в Европа.

С AquaSource възможността за бързи доходи е достъпна за всеки, а да се започне е лесно. Просто попълнете Дистрибуторски договор и закупете началния пакет! Бъдете готови за специални предложения, валидни за новорегистрирани дистрибутори, някои възможности са еднократни. Основно правило е, че колкото повече продукти продавате, толкова повече пари ще получите от AquaSource. А също и колкото повече дистрибутори спонсорирате, и колкото по-активни са тези дистрибутори в продажбите и спонсорирането, толкова повече пари ще печелите. Ако отделите време да разберете начина, по който AquaSource изчислява Вашата комисиона, ще имате възможност да увеличите до максимум своите доходи.

Какво получавате, влизайки в системата Aqua Source:

Печалба от директни продажби: Още в самото начало всеки дистрибутор може да заработи печалба незабавно като закупи продукти на специална дистрибуторска цена на едро за себе си и семейството си или да ги предложи на приятели или познати, които да ги закупят на препоръчителна клиентска цена на дребно от офиса. Обикновено отстъпката е 25% -30%, което Ви дава печалба от 30% -40% при консумация и 15% при клиентски продажби от офиса.

Отстъпка за лични поръчки: Всеки път, когато поръчвате продукт, Вие получавате QPV (личен обем за квалификация), вижте формата за заявка за QV на всеки един продукт. В края на месеца QPV, който сте натрупали определя нивото, за което се квалифицирате и процента комисиона, който ще получите за личните си поръчки. Понякога QV може да бъде увеличаван с цел промоция. В началото на всеки месец QV е равно на нула.

 

Ако се интересувате от здравето си и обичате да се чувствате изпълнени с енергия, Aqua Source е верният път за вас!

За повече информация:

Желка Тодорова
Телефон: +359 (0) 897887400
e-mail: jelka_todorova@abv.bg

 

 

МЛМ: Бизнесът на 21-ви Век
Доналд Тръмп и Робърт Кийосаки

 

Защо Мрежов Маркетинг? Робърт Кийосаки

Когато за пръв път чух за мрежовия маркетинг, бях твърдо против. Но след като отворих съзнанието си, започнах да виждам някои от уникалните предимства, които малко други бизнес възможности предлагат. За хората, които искат нещо повече от живота си, включването в компания за мрежов маркетинг обикновено струва много по-малко, отколкото започването на конвенционален бизнес.

Дългосрочният успех в живота е отражение на вашето обучение, житейския ви опит и характер. Много МЛМ компании предлагат обучение за личностно развитие в тези ключови сфери. Повечето училища учат хората да работят в квадрантите Н (наемен работник) и С (самоназначен, специалист или човек с малък бизнес), което е страхотно, ако искаш да прекараш живота си в тези квадранти. Повечето магистърски програми по бизнес администрация подготвят студентите си за високоплатени служби в корпоративния свят, но като Н (наемен работник), а не като Б (собственик на голям бизнес).

Мрежов Маркетинг: индустрия за хора, които искат да променят живота си

За тези от вас, които може да не са запознати с предишните ми книги, в "Четирите потока на парите", втора от серията книги "Съветите на Богатия Татко", обяснявам защо някои хора забогатяват по-лесно от други. " Четирите потока на парите " е най-важната от книгите ми за хората, които искат да променят живота си. Някои от термините използвани тук, са свързани с буквите от този Квадрант:
Н – наемен работник
С – самоназначен, специалист или човек с малък бизнес
Б – собственик на голям бизнес, като Доналд Тръмп
И – инвеститор

Да бъде предприемач и да построи бизнес в квадрант Б (собственик на голям бизнес) е едно от най-трудните предизвикателства, с което човек може да се захване. Повечето хора остават в квадранти Н (наемен работник) и С (самоназначен, специалист или човек с малък бизнес) просто защото тези квадранти изискват по-малко умения от квадрант Б (собственик на голям бизнес). Както се казва: "Ако беше лесно, всеки щеше да го направи". Трябваше да се науча как да преодолявам съмненията в себе си, стеснителността и страха от отхвърляне. Също трябваше да се науча как да се изправям на крака и да продължавам напред въпреки неуспехите. Това са някои от индивидуалните особености, които човек трябва да развие, ако иска да успее в бизнес от квадрант Б (собственик на голям бизнес) без значение дали това е мрежов маркетинг, франчайзинг или предприемачество.

Какво да направите, ако сте в квадрант Н (наемен работник) или С (самоназначен, специалист или човек с малък бизнес), но искате да промените живота си? Къде можете да откриете обучението, което ще ви помогне да преминете в квадрант Б (собственик на голям бизнес)? Аз препоръчвам професията мрежов маркетинг на хората, които искат да се променят и да придобият умения и поведение, които са нужни за успех в квадрант Б (собственик на голям бизнес). Важно лично качество, което се изисква за всеки бизнес в квадрант Б е развиване на лидерски умения. Способни ли сте да преодолеете страховете си и да помогнете на другите да преодолеят своите страхове, за да бъде свършена работата? На това умение ме научиха морските пехотинци. Като военноморски офицери, за нас беше задължително да можем да водим другите в битка, въпреки че всички се ужасявахме от смъртта.

Мрежовият маркетинг е бизнес от квадрант Б (собственик на голям бизнес)

Съвсем не е лесна задача да построиш бизнес от квадрант Б (собственик на голям бизнес). Затова трябва да се запитате: "Притежавам ли необходимото? Желая ли да отида отвъд зоната си на комфорт? Желая ли да бъда воден и желая ли да се науча да водя? Има ли вътре в мен един богат човек, готов да излезе навън? " Ако отговорът е да, започнете да търсите такъв мрежов бизнес, който има много добра програма за обучение. Фокусирайте се повече върху програмата за обучение и личностно развитие, която компанията предлага, и по-малко върху продуктите или компенсационния план. Мрежовия маркетинг е бизнес от квадрант Б (собственик на голям бизнес), защото покрива няколко критерия, които търся в даден бизнес или инвестиция. Тези критерии са:
1. Леверидж: мога ли да обуча други хора, които да работят за мен?
2. Контрол: Имам ли сигурна система, която ми принадлежи?
3. Творчество: Бизнесът ще ми позволи ли да бъда креативен и да развивам собствената си личност и таланти?
4. Разрастване: Бизнесът ми може ли да се разраства до безкрай?
5. Предсказуемост: Доходът ми предсказуем ли е, ако направя това, което се очаква от мен? Ако имам успех и продължа да разраствам бизнеса си, доходът ми ще расте ли заедно с успеха и труда ми?

Защо Мрежов Маркетинг? Доналд Тръмп

Маркетингът е мощно оръжие, а мрежовият маркетинг може да увеличи тази мощ, ако сте мотивиран. Просто казано, погледнете един продукт и махнете от него рекламната агенция. От вас зависи да направите маркетинга и рекламата. Това е нещо голямо, но може да се постигне ако имате достатъчно страст да поемете нещата в свои ръце, а импулса и мотивацията ви да достигат все по-високи нива. Изисква се предприемачески дух, а това означава фокус и постоянство. Не препоръчвам мрежовия маркетинг на хора, които не са високо мотивирани.

Друг важен аспект на мрежовия маркетинг е, че в същината си е общуване, така че ако не сте общителни, бих се замислил преди да се захвана с такава дейност. Умението да се общува е задължително. Също като при рекламите, няма смисъл да имате фантастична рекламна кампания, ако продуктът не е направо фантастичен. Също помнете, че ако решите да станете дистрибутор, ще бъдете отговорен пред закона за нещата, които казвате за продуктите, компанията и възможността. Робърт споменава за важността при излизането отвъд зоната си на комфорт, щом става дума за мрежов маркетинг. Той също споменава, че трябва да си дадете достатъчно време. Това са добри отправни точки, върху които да се помисли.

Съгласен съм, че лидерските качества са критични за успеха. Определено трябва да имате чувство за отговорност, поведение "Мога да го направя". Като при всяко друго начинание, разберете всичко, което можете преди да започнете. Мрежовият маркетинг се е доказал като надежден източник на доходи, а предизвикателствата може да са точно за вас. Имаме изключителни примери за успехи, заслужени чрез старание, ентусиазъм и правилния продукт в комбинация с точна ориентация във времето.

Когато се изпробва нов продукт, специалистите по маркетинг отиват в различни райони и питат обикновените хора какво харесват или не харесват в него. Добре е да се съобразите с общественото мнение, когато решавате за даден продукт. Това, че вие го харесвате не значи, че всички ще го харесат. Да намерите продукт, който ще се харесва на много хора, е от значение. Моят съвет е да направите своето проучване и да вложите във вашия продукт всичко, което имате. Неподправеният ентусиазъм трудно може да бъде победен.

Срещам много хора от квадрант С (малък бизнес), които искат да се разрастват, но просто им липсват лидерски способности. Никой не иска да ги следва. Работниците не вярват на своите водачи или водачите не вдъхновяват своите работници да се развиват. Форбс дефинира собственика на голям бизнес от квадрант Б като човек, който контролира бизнес с повече от 500 работника. Тази дефиниция е причината лидерските умения да са жизненоважни за квадрант Б. Къде ще откриете бизнес, който инвестира във вашето образование, вашето личностно развитие и построяването на ваш собствен бизнес? Отговорът е при повечето МЛМ бизнеси.

Мрежовият маркетинг не е ли пирамидална схема?

Често ме питат дали мрежовият маркетинг е пирамидална схема. Моят отговор е, че корпорациите са истинските пирамидални схеми. Корпорацията има само един човек на върха, обикновено собственикът, и всички са отдолу под него. Истинският мрежов маркетинг е точно обратното на традиционния бизнес модел. Мрежовият маркетинг е създаден да ви отведе до върха, а не да ви държи на дъното. При истинския мрежов маркетинг няма успех, докато не отведете хората си до върха.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТОЧКИ, КОИТО СИ СТРУВА ДА СЕ СПОМЕНАТ

1. Данъчни облекчения. Започвайки мрежов маркетинг в свободното си време и продължавайки досегашната си работа, вие започвате да получавате данъчните облекчения на богатите. Човек, който развива собствен бизнес, макар и само в свободното си време, може да получи повече данъчни облекчения, отколкото който и да е работник. Примерно можете да намалите данъците си за колата, за бензин, за някои храни и развлечения. Очевидно трябва да проверите заедно със счетоводителя си за точните правила във вашата ситуация, а хонорарът за вашия счетоводител също може да намали данъците ви. С други думи, правителството ще ви даде данъчни облекчения, само ако се посъветвате как да платите по-малко данъци.

2. Срещате се със съмишленици. Когато започвах, повечето ми приятели от квадрант Н помислиха, че съм луд. Не можеха да разберат защо не исках стабилната работа или стабилната заплата. Затова важна част от превръщането в Б е да се обградите с други хора, които са Б – а аз искам да станете Б. Обезпокояващо е, че богатите стават по-богати, но светът става по-беден. Ние искаме да забогатеете!

3. Дайте си време. Успехът в който и да е от квадрантите отнема време. Точно както отнема време да се изкачите до върха на корпоративната стълбичка в квадрант Н и да станете успешен доктор или адвокат в квадрант С, така също са нужни време и всеотдайност за да имате успех в квадрант Б. Отне ми години да построя успешен бизнес тип Б. Така че си дайте поне пет години да се учите и развивате като човек от квадрант Б.

4. Компаниите в мрежовия маркетинг са търпеливи. Една от красотите на мрежовия маркетинг е, че инвестира дори и в хората, които още не са успели. В корпоративният свят, ако не успее след шест месеца или година, често човек бива уволнен. В мрежовият маркетинг, стига да имате желание да влагате време, повечето компании ще работят с вас и ще инвестират в развитието ви. В крайна сметка те искат да сте на върха.

5. Залагайте на системите, които вече са утвърдени, изпитани и доказани, което ви позволява да започнете с много ентусиазъм, вместо да се опитвате да строите вътрешната система на една нова компания.

---------------------------------------------------------

Доналд Тръмп е олицетворение на американската мечта. С диплома по финанси от Уортън, най-престижните му постижения са свързани с недвижимите имоти. Сред тях са световноизвестният небостъргач на Пето Авеню, Кулата на Тръмп, историческият Клуб Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида, Палм Тръмп Интернешънъл Хотел, както и Кулата в развитие в Дубай. Той е голям фен на голфа и четири негови голф игрища са спечелили награда, като едно от тях скоро ще бъде построено в Шотландия. Номиниран като звезда от ЕММИ и ко-продуцент на телевизионното реалити хит шоу "Чиракът", и автор на седем бестселъра, той е истински медиен гигант.

Робърт Кийосаки е инвеститор и предприемач, специализиран в минното дело и недвижимото имущество. Той, почти сам, промени начина, по който десетки милиони по света мислят за парите. Като учител в сферата на парите и инвестициите, качествата на Робърт надминават далеч конвенционалната мъдрост. Той е създател на сайта RichDad.com и автор на серията книги „Съветите на Богатия Татко” – международни бестселъри, преведени на 46 езика и продавани в 97 държави в тиражи над 26 милиона броя. Книгата му "Богат татко, Беден Татко", публикувана през 1997 г., се задържа шест години на челна позиция в листата за бестселъри на Ню Йорк Таймс, а много от книгите му, посветени на финансовата грамотност, доминират в листите за бестселъри в Азия, Австралия, Южна Америка, Мексико, Южна Африка и Европа.

 

 

     МРЕЖОВ МАРКЕТИНГ

 

“Убеден съм, че единствената причина всички хора да не са

включени в МЛМ е, че те не познават неговата същност.“

                                                                                              Денис Голднър

 

 

Най – богатите хора в света търсят и градят мрежи,

  а всички останали търсят работа”

                                                                                                          Роберт Т. Кийосаки

автор на бестселър #1 на „Ню Йорк Таймз” – „Богат татко, беден татко” и на книгите от серията „Съветите на богатия татко”

 

 

Мрежов маркетинг означава да препоръчваме на наши познати нещата, които ползваме и харесваме. Например, гледали сте интересен филм - препоръчвате го. Ходили сте на ресторант и ви е харесало - препоръчвате го. Прочели сте страхотна книга - препоръчвате я... Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг всеки ден, само дето за това не им плащат нито стотинка.

Може би е време да научите истините за МЛМ, вместо да повтаряте: "Това си е чиста пирамида", "Използват те да работиш за този, който е на върха", "Трябва да ходиш от врата на врата да продаваш сапун", "На теб ти е лесно, защото си от първите, ама има насищане на пазара", "На един мой познат девер му се записа и нищо не спечели" и други глупости от сорта, които сте чули от хора, които не са си направили труда да осъзнаят и малка част от възможностите, които мрежовият маркетинг предлага, когато са се захванали с него или от хора, които нямат нищо общо с този бизнес!

 

Какво е Мрежов Маркетинг


Мрежовият маркетинг е метод на разпространение на продукти и услуги чрез мрежа от хора, която изграждате с помощта на опитни наставници. Получавате процент върху оборота на цялата създадена от вас мрежа, и то всеки месец, през който тя работи. Този метод се използва по целия свят повече от 50 години. Асоциацията за директни продажби със седалище Вашингтон, представя индустрията на Мрежовия маркетинг. Тази асоциация съществува повече от 100 години.

Има повече от 1000 фирми за Мрежов маркетинг, които разпространяват стоки и услуги за над $ 50 милиарда на година. Установено е, че само в Америка над 10 милиона души са или почасово заети с мрежова дистрибуция, или са дистрибутори на пълен работен ден. Десетки пъти повече са купувачите.

Ето го и общоприетия мит: Мрежовият маркетинг не работи. Големите шефове правят всичките пари за сметка на нисшестоящите. Е, МРЕЖОВИЯТ МАРКЕТИНГ РАБОТИ, АКО ВИЕ РАБОТИТЕ. Това, което обикновено не работи, е частна компания, продукт или дистрибутор. Трябва да решите за себе си дали ще работите вие или избраната от вас компания, или пък продуктът.

Нека разгледаме мита "големите хора срещу малките хора". Обикновено хората, които разпространяват този мит, очакват да получават доходи без особени усилия, независимо от техния принос и резултатите на организацията им. В Мрежовия маркетинг хората, които привличат, обучават и мотивират най-много хора, печелят най-много пари. Ако вие продавате или консумирате продукти на стойност $ 100 всеки месец и плюс това изградите организация от 100 човека, които правят същото, вие ще печелите много повече - сто пъти повече, за да бъдем по-точни, от човека, който само продава (консумира) за $100 на месец. Така е честно! Защо някой ще печели колкото вас, ако не е положил същото усилие като вас?

Пирамида ли е? Какво в действителност представлява пирамидата? Организационна структура, където хората на върха правят повече пари от тези под тях. Всяка организация е пирамида! Проблемът с обикновените компании е, че съществува структура, чрез която собственикът печели от усилията на всеки свой работник, но тези работници нямат възможността да печелят толкова, колкото собственикът, а камо ли повече от него. Чували ли сте някога за вицепрезидент, които печели повече пари от собственика? Печелил ли е някога средния мениджър повече от президента на компанията? Разбира се, че не! Обикновеният модел просто не е справедлив за по-нисшестоящите работници. Без значение какво усилие полагат, те никога няма да спечелят толкова пари, колкото тези над тях.

(Защо МЛМ не е финансова пирамида?

·         При финансовите пирамиди няма продукт или услуга. В пирамидите се заплаща за "включване". Средствата за разпределение не се акумулират за сметка на печалбата от търговия с даден продукт/услуга, а чрез набиране на "членски" вноски. 

 

·         При финансовите пирамиди се прелива финансов ресурс от новите (ниските) нива към по-старите (високите). Това означава, че първо се осигуряват високите нива (първите включили се), а чак след това биват финансирани следващите, но само при условието, че остане ресурс за разпределение. А такъв не остава - остават само илюзиите за бързо спечелени пари. 

 

·         В МЛМ печалбата от продадения продукт/услуга бива разпределяна точно по обратния път - от новите (ниските) нива към старите (високите). Процентът зависи от сумарния оборот на всеки дистрибутор и мрежата, която е създал (по-голяма мрежа - по-голям търговски оборот). Първи получават своята търговска отстъпка директните продавачи (голям % от оборота - в различните компании между 25 и 35 %), след което по системата нагоре се разпределят проценти от извършения оборот. Процентите са по-малки, но са от по-голям оборот.)

 

В Мрежовия маркетинг обаче вие изграждате доходите си като процент от продукцията (оборота) на всеки във вашата организация, без значение дали сте ги включили (спонсорирали) лично, или те са включени от ваш сътрудник. Всеки човек във вашата организация може да прави същото, и така вие създавате ситуация, където всеки може да печели еднакво. Това е възможно най-справедливата съществуваща структура, защото всеки може да създаде абсолютно същата ситуация. Благодарение на Мрежовия маркетинг хората под вас могат да печелят даже повече от вас, просто защото могат да достигнат до нива, които вие не можете. Това прави МЛМ абсолютно НАЙ-ЧЕСТНАТА съществуваща система, защото тя компенсира хората въз основа на техния принос и усилия, а не въз основа на това къде стоят в системата. Още веднъж, защо някой ще печели колкото вас, ако не полага същите усилия, които вие полагате?

Наистина ли работи? Критичен момент в работата ви в МЛМ е да преодолеете инерцията. Когато започнете да градите групата си, ще изпитате съпротивата на инерцията. Но щом задвижите нещата, ще усетите истинската сладост на Мрежовия маркетинг.

Мислете за това като за кола, която трябва да бутате. Изисква се голямо усилие да задвижиш колата, но съвсем не толкова, за да продължаваш да я движиш. Мрежовият маркетинг е като да буташ колата нагоре по хълма. Щом достигнете върха, тя започва да набира скорост от само себе си, и то толкова много, че фактически е трудно или невъзможно да спреш. Тогава е възможно групата ви да навлезе във фаза на постоянно развитие, така че вашият оборот започва да расте, без значение какво правите вие.

За да се възползвате от възможността, която Мрежовия маркетинг предлага, отначало трябва да дадете всичко от себе си, докато вашата група започне да се развива. Това включва продажбата на достатъчно продукти и лично спонсориране на достатъчно хора, така че да откриете тези, които притежават качества на лидери. Това е жизнено важно за вашия успех, тъй като нищо важно и дълготрайно не е изградено в Мрежовия маркетинг без участието на лидери. След като веднъж сте открили тези, които ще ръководят и вдъхновяват вашата организация, просто продължете да разпалвате огъня и гледайте как вашата организация расте!
 Защо точно Мрежов маркетинг? За да видим истинската стойност на Мрежовия маркетинг, първо трябва да разберем разликата между линейния доход и независимия резидуален (остатъчен) доход. Линеен доход са парите, които ви се плащат за работата, която извършвате. Независим резидуален (остатъчен) доход са парите, които получавате без значение дали работите или не, за нещо, което някога сте направили. Някои примери за независим доход са лихва върху спестяванията, авторски хонорар за преиздаването на една и съща книга или излъчването многократно на музика или филм.

Ако разчитате изцяло на линейния доход като главен източник на доходи, трябва да се запитате колко сигурен или стабилен е този доход? Какво ще се случи, ако не мога да работя, ако съм временно освободен от работа или компанията фалира? Колко хора познавате, които се чувстват истински сигурни за настоящото си работно място? Не много. Колко ще издържат вашите спестявания, ако загубите източника си на доход? Колко време ще ви отнеме да замените този доход?

Нека погледнем какво в действителност е хонорарът ви от МЛМ. Представете си, че заминете на тримесечна ваканция и като се върнете, намирате три чека в пощенската си кутия, които ви подсигуряват с такъв начин на живот, че можете да си позволите веднага да започнете да планирате следващото си пътуване. Колко пари ще трябва да имате в банковата сметка, които да ви осигурят такава свобода?

Започвате ли да виждате истинската сила и благосъстояние, които може да ви осигури хонорара от МЛМ? Сега, когато разбирате стойността на хонорара, представете си, че изграждате бизнес, който може да ви донася по 3000 евромесечно. Според вас струва ли си?

 Как да съм сигурен, че аз мога да го направя? Може би все още си казватe Всичко е много хубаво, но не мисля, че мога да го правя”. Нямам необходимото време, вече съм прекалено зает? Никакъв проблем! Просто се запитайте Познавам ли някого, който го бива за това?”. Има хора, които просто са създадени да постигнат феноменален успех в този бизнес. И ако ги включите, и вашият бизнес ще се разрасне неимоверно! За да разберете дали седите върху златна мина, нека погледнем кого познавате.

Колко от хората, които познавате са лекари, зъболекари, ветеринари, масажисти, борсови посредници, брокери недвижими имоти, военни, треньори, учители, продавачи, майки, домакини, фризьорки или се занимават с нещо друго, свързано с хора, или просто са контактни личности? Сега можете да започнете да изграждате вашата организация, като използвате златната мина, която току-що разкрихте, отговаряйки си на въпроса в предходното изречение. След като вашата група започне да расте, ще се появяват хора, които вие не познавате! Кои са те? Това са хората, които се познават с членове от вашата група. Те са златната мина, върху която всеки от вашите членове седи. Това е още една силна отличителна черта в Мрежовия маркетинг. Повечето от вашите бъдещи лидери са хора, за които дори не подозирате, че съществуват. Те ще влязат във вашата организация, защото някой, когото вие включите, е потърсил и включил някого, който след това ще включи някой друг. Могат да бъдат няколко поколения след вас, но вие все пак се облагодетелствате от техния оборот! Колко пъти можете да получите такъв вид облагодетелстване от усилията на някой, когото дори не познавате, просто заради познанството си с някой, когото те познават?

Мрежовият маркетинг се базира на търсенето и намирането на лидери. След това ги обучавате и подкрепяте да правят същото и т.н. и т.н. Представете си, че намирате двама души, които намират други двама или четирима, които пък намират други четирима или дори шестима души, които намират други шестима. Реалистично ли е това? Може би не точно и вероятно вашата организация ще изглежда доста по-различна. Но и това е възможно, ако работите здраво в началото поне една година. Принципът е известен - зависи само от вас да намерите тези, които ще ръководят и да ги окуражите да направят същото.

Защо да започнем? Можете да го направите, защото познавате хора, които биха били страхотни в тази работа. Просто защото са това, което са и заради това което вършат, те са идеални дистрибутори за нашите продукти. А те познават и други, които също биха се справили блестящо. Следващата стъпка за достъп към златната мина, на която седите, е да поговорите по телефона или лично с хората, които сте открили. След като им обясните простотата на тази възможност, вероятността те да я оценят по достойнство и да искат да се присъединят е много голяма.

Може би си мислите "Е, аз не желая да продавам нищо. Не ме бива в продажбите". Великолепно! Защото мрежовият маркетинг не се крепи на продажби, а на препоръки. 

Вие вече правите мрежов маркетинг - просто не ви плащат. Това би трябвало да ви засяга малко. Бихте ли искали да видите как може да ви се плаща за нещо, което вече правите? Вече сте специалист! Как е възможно това ли? Препоръчвали ли сте някога филм, книга, ресторант или нещо друго на приятел, колега или член от семейството? Разбира се че сте го правили - правим го през цялото време. Ако някой се възползва от вашата препоръка и наистина хареса филма, мислите ли, че ще го препоръча на някой друг? Разбира се - този вид препоръка "от уста на уста" се случва всеки ден. Нека ви задам един интригуващ въпрос. Вие сте платили, за да гледате този филм, нали? И хората, на които сте го препоръчали, също са платили, когато са отишли да гледат филма, нали? Освен това другите, на когото те са казали, също са си платили, за да го гледат! Получихте ли чек от киното с благодарности за препоръките? Не! Човекът, на когото препоръчахте филма, получил ли е чек? Не! Платиха ли на човека, на когото той е препоръчал филма? Разбира се, че Не. Единственият човек, на когото е платено, е собственикът на киното, а вие просто сте направили реклама вместо него. Какво щеше да бъде, ако ви плащаха за всяка препоръка, която правите, а също и на тези, на които сте казали? 
Сега имате две възможности:

- да не се възползвате или

- да се включите в начинанието 

Все пак, не забравяйте, че вие така или иначе вече правите мрежов маркетинг всеки ден (препоръчвате и рекламирате неща, които харесвате), само че не получавате пари за това. Може и да си струва да поразучите този метод. В края на краищата не можете да станете по-богати, ако постоянно работите нещо без пари или постоянно работите нещо за определени пари, нали? Мрежовият маркетинг е просто един от многото начини да станете финансово независими.

 

Оценете достойнствата на независимостта, която можете да постигнете с Мрежовия маркетинг

Да бъдеш господар на себе си

Не съществува директор, който да ви заповядва. Сами можете да вземете решение за метода, които ще следвате в работата си. В компанията ви всичко ще се контролира от вас.

Самите Вие поемате отговорността

Като независим трудещ се вие сте отговорен за себе си и на Вас ще тежат грешките, които ще допуснете.

Неограничен доход

Можете да развиете бизнеса си според продуктивността и способностите си. Ако започнете собствен бизнес по правилен начин, може да получите шанса да станете милионер.

Работа с гъвкаво работно време

Понякога ще работите и 50 часа седмично но кога това ще определяте само Вие. И ще се насладите на работата си, защото е по ваше желание.

Решения

Никой няма да ви казва кое е правилно и кое не е. Всички решения се взимат от вас.

Лично самоусъвършенстване

Държите кормилото здраво в ръцете си и вие определяте посоката си. Може да направите така че да достигнете по-рано целта си.

Използвайте собствените си идеи

Може да използвате собствените си идеи без да се съобразявате с някого.

 

Предимствата на МЛМ

* За да започнете МЛМ (мулти левъл маркетинг – друго наименование на мрежовия или директен маркетинг) бизнес, именно бизнес, защото става въпрос точно за това – възможност да изградите самостоятелен бизнес, не са ви необходими много пари.

* МЛМ можете да правите в удобно за вас време - след работа или в почивните дни, два - три часа дневно или през ден са достатъчни.

* В този бизнес рискът е много малък и даже нулев, защото почти не влагаме собствени средства - работим с пари на клиентите.

* В МЛМ бизнеса можете да успеете независимо от възраст, пол, връзки, образование, местоживеене и предварителна квалификация.

* Използвате проста, проверена и ефикасна система и така си спестявате много евентуални грешки и проблеми.

* Разполагате с личен наставник, който вече е развил успешен бизнес и, който ви помага и работи заедно с вас, докато навлезете в нещата.

* В хода на работата получавате финансова грамотност и практическо бизнес обучение, което може да промени целия ви живот и да ви помогне да осъществите стремежите си.

* Работата с хора е много разнообразна и интересна, научава се много за човешката същност и се създават добри отношения и приятелства за цял живот.

* Доходите ви не зависят само от вашия град или държава - добрите мрежови компании предлагат възможности в целия свят.

* След 4 - 5 години можете да спрете да работите и все пак добре изградената от вас мрежа ще продължи да ви носи високи доходи.

 

Какво прави лицензирания представител на мрежова компания, за да рекламира и, съответно, продава нейните продукти. Кое е най-важното условие за успех в МЛМ бизнеса. И както казахме, повечето хора всеки ден "правят" мрежов маркетинг. Но на тях не им се плаща за това. Помислете за момент върху горното твърдение. Използвали сме нещо, някакъв продукт и имаме добри резултати. Независимо дали става дума за това, че сме изгубили 7 см от обиколката си /след няколкогодишни безуспешни опити и пръскане на стотици левове/, или сме махнали бръчките от лицето си, или пък сме попаднали на немного скъпа, но качествена ракия. Ако имаме подобни попадения, бихме ли могли да ги пазим в тайна? В никакъв случай! Просто не можем да се удържим. Никой не може. Разказваме на нашите роднини и приятели, близки и познати за страхотната книга, която сме прочели, за чудесния нов ресторант, който сме открили, за хубавите филми, които сме свалили от интернет... Маркетолозите смятат, че личните препоръки са причина за повече от 80% от всички първи продажби на продукти и услуги. От успеха на нашите препоръки зависят доходите ни в МЛМ бизнеса. Това не е най-добрият - това е единственият начин! И на колкото повече хора препоръчаме с успех нашите продукти, толкова по-големи доходи ще получаваме. Ето и една препоръка към начинаещия мрежовик: Не променяйте начина, по който препоръчвате!.. Голямата грешка, която допускат много от новите хора в мрежовия маркетинг е, че след като това стане техен бизнес, те променят начина, по който препоръчват нещата, които харесват и обичат. Това не бива да се случва! Начинът, по който препоръчваме хубави книги, дискове, любими ресторанти, ваканционни места и най-добрия препарат за премахване на петна, който сме използвали, е лишен от всякакво усилие и е напълно естествен. Ние го правим всеки ден. Повечето хора го правят всеки ден. Лесно е. Чувстваме се комфортно по начина, по който го правим, и го правим добре. Защо тогава да го променяме? Това, което прави лесно и естествено за нас да препоръчваме нещата, които харесваме и обичаме и които ни правят добро впечатление, е връзката ни с хората. Да вземем един прост пример. Гледали сме филм, който ни е харесал много. Разказваме на близките си за него, на много от тях. Не тичаме, обаче, към непознатите на улицата, за да им разказваме и на тях, нали? Нито пък събираме всички на работното си място на голямо събрание, за да обявим кой филм ни е допаднал толкова. Просто подхващаме естествено и без усилия темата по време на разговора си с хора, които вече познаваме. Да речем, че сме били изключително развълнувани и сме се обадили на няколко приятели, за да споделим с тях колко ни е допаднал този филм. Това отново няма да бъдат непознати, а роднини, приятели и колеги. Защо тогава да препоръчваме по друг начин нещата, които предлагаме в нашия МЛМ бизнес? На някои от близките си сме се обадили веднага. Точно така е и в мрежовия маркетинг. С други сме се срещнали още на другия ден и сме им казали веднага за това. Същото е и в МЛМ. С трети сме разговаряли през следващите няколко дни и седмици и когато в хода на разговора ни се е представила възможност, сме им казали за филма. Същото е и в МЛМ. И може би има съвсем нови хора, с които сме се запознали току-що, дори сме чули, как застанали на опашката до нас непознати са попитали: - Да сте гледали напоследък някой хубав филм? И ние се намесваме: - Извинете, тези дни гледах един страхотен филм. Искате ли да чуете нещо повече за него? Същото е и в мулти-левъл маркетинга. Как ще засегнем темата за нашия продукт или бизнес възможност в разговора, зависи от отношенията ни с конкретния човек, с когото разговаряме. А хората, с които ни е най-лесно, най-естествено и най - комфортно да говорим, са хората, които вече познаваме... Едно от най-хубавите неща, когато използваме подхода да препоръчваме на хора, които вече познаваме е, че в този случай буквално сме презастраховани от отхвърляне. Когато сме ентусиазирани във връзка с нещо и наистина желаем някой друг да сподели нашето вълнение, а той не го прави, ние го приемаме като лична обида. Погледнете обаче на това по друг начин. Случвало ли ни се е да препоръчаме любимия си филм на някой приятел, роднина или колега, който не е отишъл да го види? Каква е нашата реакция? Приемаме ли го като лична обида? Чувстваме ли се зле дни и седмици след това? Или просто отминаваме с лекота и си помисляме: -Жалко. Той няма представа какво изпуска... Същото се отнася и за мулти-левъл маркетинга. Когато препоръчваме любимия си филм, казваме ли и на хора, за които знаем, че не ходят никога на кино? Не, казваме го на онези, които смятаме, че също биха го харесали. А знаем това, тъй като познаваме тези хора. Или поне знаем за някои от нещата, които харесват и които не харесват. А, ако сме приятели, знаем дори още повече неща за тях. Знаем, кои са най-важните неща за тях в живота. Приятелствата и познанствата са основните елементи на МЛМ бизнеса. Препоръчването на продуктите на избраната от нас мрежова компания на хората, които вече познаваме, е най-добрият, единственият начин да изградите просто и с най-голям шанс за успех нашия МЛМ бизнес.

Сравнение между традиционния бизнес и МЛМ бизнеса:

В ТРАДИЦИОННИЯ БИЗНЕС: Оцелява най-силния. Конкурентът се ликвидира.
Бизнесът
донякъде наподобява война, в критичните ситуации се залага потенциалната печалба. Не побеждаваш всички заедно, а ги отстраняваш един по един. Чрез пресилена реклама в самото начало печелим много, но за кратко
Колкото по-малко плащаш на наетите сътрудници, толкова повече печелиш
Колкото по-силна ръка имаш, толкова повече се страхуват от теб
Често доходите идват чрез хитрост, преструвки, авантюризъм и манипулации
.

В МЛМ БИЗНЕС: Най-силните изграждат бизнеса на по-слабите. Конкуренцията е заменена със сътрудничество. Ако получиш моментална печалба, ще загубиш постоянния, стабилен доход. Само силата на екипната работа ще доведе до ефективен бизнес. Само точната информация полага стабилни основи на добър и дълготраен бизнес. Колкото по-висок е доходът на изградения от нас екип, толкова повече печелим ние и цялата компания. Колкото повече насърчаваш, толкова по-добре се работи. Постоянният доход е гарантиран с честност, откритост, личен пример и ентусиазъм.

 

Мрежовият Маркетинг не е:
Работа с документи
Работа с компютър
Работа в офис

 

Мрежовият Маркетинг е:
Работа с хора

В Мрежовия Маркетинг не е нужно:
Да уговаряш
Да убеждаваш
Да продаваш
Да се мъчиш да работиш

В Мрежовия Маркетинг е необходимо:
Да даваш пример
Да показваш верния път
Да показваш нуждите на хората
Да желаеш да правиш това, с което се занимаваш
Да изпитваш задоволство от това, което правиш


В Мрежовия Маркетинг ще се наложи:
Да разширяваш кръга си от познати
Да бъдеш по-интересен и да привличаш с по-голяма сила
Да работиш върху себе си
Да научаваш много нови неща
Да разполагаш с пари и да можеш правилно да ги изразходваш
Да се усмихваш ...

 

Вие сте една компания

 

Някои още при започването на мрежов маркетинг гледат на него като на основна професия. Това не е необходимо, ако нямате достатъчно опит. В противен случай трябва да имате някакъв капитал или най-малкото да можете да покриете първоначалните си разходи за 6 месеца. За съжаление някои независими сътрудници се отказват от бизнеса си през първите 6 месеца, защото нямат търпение да дочакат печелившия период. Помислете - в много търговски сфери е необходимо да се чака 6-10 месеца за да започнете да печелите. Търпението е едно от правилата на успеха. Кой би искал да затвори магазина си 6 месеца след отварянето му? Това означава, че и вие трябва да гледате с години напред и да си начертаете бизнес-цели, свързани с тази дейност.

 

Скоростно увеличаване на дохода

 

В мрежовия маркетинг паралелно с директните продажби можете да печелите и от потреблението чрез създаване на потребителска мрежа: печалба която се получава от продажби на крайни клиенти, печалби от поръчките на новозаписаните към Вас сътрудници, печалба от личния ви оборот и оборота от поръчките на групата ви.
Бързото развитие на дохода зависи единствено от желанието за работа, отделеното време, умението за  организиране
на мрежа от сътрудници и директните продажби.

 

Методи за продажби в Мрежовия Маркетинг

Продажби един срещу един

Директната продажба на един клиент е поръчката, която приемате от приятел, нов сътрудник или предпочитан клиент след лична среща с него. Особено важно е да създадете група, в която да можете да извършите продажби. Ако успеете, означава, че сте създали обкръжение с възможност за постоянни продажби.
Но докато се стабилизира броят на клиентите, може да минат няколко месеца. Колкото повече клиенти имате, толкова по-голяма е е вероятността да се изкачите по-високо в маркетинг-системата в бъдеще.


Продажби чрез групови срещи

Малките групи са подходящи за извършване на демонстрации и продажби. От тази система на продажби може би можете да спечелите милиони. Участниците в събранията могат да опитат продуктите. По този начин се създава приятна атмосфера в групата, получават се съвети, извършват се продажби. Възможно е някой да се заинтересува и за бизнеса. Не обсъждайте идеята за бизнес пред всички. Уговорете си лична среща. 

Ако още нямате свой МЛМ бизнес, не се бавете. Има два типа хора:

- такива, които вече градят свой МЛМ бизнес

и

- такива, които не познават същността на МЛМ

 

 

MЛM-индустрия, неподвластна на рецесията

Добрата новина е, че бихте могли да стартирате собствен бизнес без да рискувате нито пари, нито работата си. Лошата новина е, че всички ваши колеги може да започнат да ви завиждат.

С публикуването на ужасяващи истории в пресата, е трудно да си представиш, че в действителност съществува индустрия, на която рецесията не се е отразила. Мрежовият маркетинг не само, че не е засегнат от нея, а именно в трудни за икономиката времена той е в своя апогей. АкваСорс продължава да е истинско доказателство за тази теория чрез непрекъснатите положителни резултати.

Може би се чудите защо мрежовият маркетинг е в разцвет по време на рецесия? Много просто – той е във възход, защото въпреки съкращенията на работни места и въпреки, че много хора се страхуват от най-лошото, мрежовият маркетинг предлага НА ВСЕКИ възможността да поеме контрола над собствения си живот, да работи в свободното си време от уюта на дома, докато изгражда постоянен остатъчен доход, с който да живее спокойно. Всеки, независимо от своето образование, минало, статут, може да се присъедини към AquaSource и да успее – в резултат на това да се осигури в дългосрочен план.

Начинът по който AquaSource разпространява продуктите си с помощта на хора като вас, представлява индустрия, доказала се в периоди на рецесия, защото когато времената са трудни, хората непрекъснато търсят начин да допълват доходите си. Точно по това време на икономически кризи, хората действително виждат, че не са застраховани от съкращения, дори и да са работили на едно и също място през последните 20 или 30 години.

Тази устойчива на рецесията индустрия не подхожда към никого с предубеждение... ако си изпълнявате задълженията усърдно и прилежно, ако се заемете с работата си със запретнати ръкави, то с времето ще натрупате огромни активи. За разлика от корпоративния свят, мрежовият маркетинг с AquaSource предоставя равни условия за всички и не е необходимо да си от „правилна“ раса, пол или образование, за да успееш.

Защо хората не се включват в тази неподвластна на рецесията индустрия? Причината е, че повечето хора или са недостатъчно осведомени за това какво може да им предложи мрежовия маркетинг и AquaSource или може би познават някой, който е претърпял неуспех в тази индустрия. Е, и? Някога яли ли сте развалена храна? Може би сте се чувствали зле или ви се е повдигало след ресторант? Да, може би. Това означава ли, че завинаги сте спрели да се храните?

Когато мрежовият маркетинг с AquaSource се превърне във ваша професия, ваше задължение е да помогнете на хората да се осведомяват за чудесните ползи, които предлага този бизнес: многобройни ползи за здравето чрез продуктите – както за тях самите, така и за цялото им семейство, добри доходи, сигурност и стабилност чрез бизнес възможността – всеки печели! Можеш да имаш всичко, което поискаш от живота, стига да помогнеш на достатъчно хора да получат това, което те искат. AquaSource е бизнес на взаимоотношенията и можеш да стигнеш навсякъде, където поискаш ако покажеш и помогнеш на други да постигнат своите желания.

Никога моментът не е бил по-подходящ, за да се постигне истински успех в тази индустрия. Защо трябва да позволяваме да има трудни за икономиката времена, причинени от действията на хора, които най-вероятно никога няма да срещнем? Защо да им позволяваме те да решават дали ще можем да изхранваме семейството си утре? Вместо да се питате, дали световните правителства ще оправят тази икономика, вие можете да оправите собствената си икономика чрез AquaSource и да покажете на другите как да направят същото. В ръцете си държите невероятна мощ и възможност да определяте начина си на живот и да помогнете на други хора да последват вашия пример. (Уес Линдън)

"Защото най-после хората поне някои от тях престанаха да мислят за работата-мечта и започнаха да мислят за ЖИВОТА-МЕЧТА, знаейки че двете всъщност са неделими.

Хората, които разберат това ....

Може да натрупате богатство, но ако трябва да жертвате заради това децата, отношенията или здравето си, какъв е смисълът? Може да си позволите много неща, но къде е радостта, ако няма с кого да им се порадвате? Кога за последен път сте виждали катафалка, теглеща зад себе си ремарке с лични вещи?

И така, кои са хората, разбрали новата реалност на днешния свят?

Това са хора с различни занимания, минало и възраст. Едни са членове на академичната общност, други не са успели да завършат дори гимназия.

.... Знаят, че истинският просперитет включва добро здраве, любящи отношения и духовна страна на живота. Когато говорят за изобилието в живота, те имат предвид всички тези области.

Това, което привлича истински повечето хора от тази група, е върховният продукт, който продават: свободата. Свободата да не ти липсва нищо, свободата да живееш живот, наистина изпълнен със смисъл, значение и изобилие.

.... Заради неща като текучество на служителите, инвентаризации, големи инвестиции, лични гаранции, държавни регулации и пазарна конкуренция собственикът на бизнес често работи повече часове за по-малко пари, отколкото плаща на служителите си. В действителност не ти притежаваш малък бизнес - малкият бизнес притежава теб.

На хората днес им е дошло до гуша от изваждащи от равновесие работни ситуации, които ги отнемат от семейството им. И са уморени от манията за сливане, левъридж откупвания и съкращения. Те търсят вече работа, имаща някакво значение, възнаграждения, достигащи до начина на живот, и качествено време с любимите си хора. И точно тук идва мястото на Мрежовия маркетинг...

Защото за разлика от корпоративната омагьосана въртележка, в Мрежовия маркетинг никога не напредваш, като опитваш да задържаш другите назад. Пътят към успеха в Мрежовия маркетинг се изминава, като помагаш на другите. Всъщност, на колкото повече хора помогнеш да успеят, толкова повече успяваш и ти самият.

Ако искате да забогатеете бързо, Мрежовият маркетинг не е за вас. Но ако сте готови да работите здраво през свободното си време в продължение на две до четири години, наистина може да  постигнете финансова свобода.

Гъвкавото работно време го прави прекрасен бизнес за този, който желае в началото да си запази сегашната работа, или е студент или домакиня с деца. Друго предимство е, че може да започнете този бизнес със съвсем малка инвестиция.

Мрежовият маркетинг възникна като последния реален шанс за постигане на финансова свобода в системата на свободното предприемачество за средния човек без голям капитал.

Решите ли да направите ваша тази вълнуваща професия, вие започвате кариера с неограничени финансови възможности и получавате шанса да промените значително живота на хората, които означават най-много за вас.

Защита на лични данни | Общи условия | Изработен от Сео и Уеб